HOIDOT

Kiinalainen lääketiede

Kiinalainen lääketiede...

Aromaterapia


Aromaterapia on hierontaa, joka tehdään eteerisillä öljyillä!

Aromaterapia perustuu kasvien eri osista saatavien eteeristen öljyjen käyttöön.

Nämä öljyt vaikuttavat hajuaistin ja ihon välityksellä. Tavoitteena on tasapainottaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa.

Aromaterapeuttisella käsittelyllä pyritään edistämään kokonaisvaltaista tasapainoa, rentoutumista ja jaksamista. Aromaterapialla voidaan myös virkistää ja piristää kehoa, sekä mieltä.

Eteeriset öljyt valitaan aina jokaisen asiakkaan oman tarpeen mukaisesti. Aromaterapialla voidaan hoitaa lukuisia kehon epätasapainotiloja!

Esim. stressi, masennus, unettomuus, ruuansulatusongelmat, suolisto-ongelmat, väsymys... ja lukuisia muita ongelmia ja epätasapainotioja!

Ayurveda

Ayurveda on ikivanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä, jonka juuret ovat hindulaisessa veda-filosofiassa. Sana 'ayurveda' tarkoittaa elämän tiedettä. Ayurvedan pyrkimyksenä on edistää onnellisuutta ja terveyttä sekä luoda harmoniaa elämän eri osa-alueiden välille. Ayurvediset hieronnat, sekä omalle kehotyypille (dosha) sopiva ruokavalio puhdistavat kehoa kuona-aineista ja myrkyistä ja saavat aktivoitumaan elimistön oman kyvyn parantaa itse itsensä.

AYURVEDISET HIERONNAT:

Olennainen osa ayurvedaa ovat öljyhieronnat. Hoidoissa stimuloidaan ja tasapainotetaan kehon energiavirtoja ja saadaan elin voima eli 'prana' virtaamaan. Keho saa uutta elinvoimaa, mikä saa sen omat puolustusmekanismit elpymään. Näin ennaltaehkäistään erilaisten kehon epätasapainotiloista johtuvia sairauksien puhkeamisia. 

Krooninen stressi vaivaa nykyaikana monia, ja hermosto on ylivireystilassa. Terapeuttinen kosketus rentouttaa, lievittää stressiä ja saa soluissa erittymään oksitosiini-hormonia. Hieronnat elvyttävät, puhdistavat, ja uudistavat elimistöä. Ne aktivoivat verenkiertoa sekä lymfakiertoa, jolloin ravinteet ja happi kulkeutuvat paremmin kudoksiin ja kuona-aineet poistuvat elimistöstä. 

Hieronnat voivat auttaa mm. päänsärkyyn, kipuihin, jännityksiin, unettomuuteen, stressiin. 

Ayurvedahieronta on myös hemmotteluhetki, jonka jälkeen hehkut sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Energiahoidot

REIKI

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Parantavat kasvit

RUUSUTERAPIA

RAAKASUKLAAHIERONTA

TURVEHOITO

Kirjoita tekstisi tähän...