SUPERFIILIKSEN TIIMI

Superfiiliksen perustaja ja omistaja 

 Helsingin positiivisin 2016 Superfiiliksen Mestari 

 Parantaja / Taiteilija / Superfiilis Koulun rehtori ja opettaja Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija

Mervi on luonut Superfiiliksen herättääkseen inspiroitumista ja parantumista! Hänellä on syvä palo jakaa Parantumisen ilosanomaa! Erityisesti Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja opettaminen on lähellä hänen sydäntään. Myös taide ja tietenkin parantava taide on erittäin lähellä SuperMepan sydäntä. SuperMepa tekee hoitaja Superfiiliksen hoitolassa ja opettaa tulevia hoitajia!

 Hän opettaa myös Parantavaa Tanssia ja vetää Naurujoogaa!


YHTEYSTIEDOT

mervi@superfiilis.fi / 0405784406


Mirja Hämäläinen "Super Mimi"

Superfiiliksen assistentti, markkinointi, toimisto, asiakaspalvelu

Super Mimi on iloinen pieni tehopakkaus, joka hoitaa Superfiiliksen sähköistä puolta. SuperFiiliksen markkinointi, laskutus, asiakaspalvelu jne. 

Sanna Orava

Superfiilis Hoitola

Olen ammateiltani kuntoutuksen lähihoitaja, kiinalaisen lääketieteen harjoittaja ja puutarhuri. Lisäksi olen opiskellut shiatsuhoitajaksi ja käynyt myös paljon täydentävien hoitojen koulutuksia. Jatkokouluttaudun myös koko ajan, parhaimmillani shiatsun mestariopintojen parissa.
Superfiiliksessa teen erilaisia rentouttavia hierontoja, guashausta, akupunktiota, kuivakuppausta, imukuppihierontaa sekä shiatsua.

Hoitaminen on joka kerta mielenkiintoinen tutkimusmatka, johon sukellan; josta aina opin ja oivallan uutta. Koen sen myös hyvin luovana tekemisenä, parantamisen taiteena, jossa voi kokea hienoja onnistumisia ja tavata upeita ihmisyksilöitä. Asiakkaalle onnistunut ja rentouttava hoitokokemus on ykkösprioriteettini!

Tiuku

Superfiilis Hoitola / harjoittelija

Hei olen Tiuku. Intuitiivinen energiahoitaja ja luontaisterapeutti opiskelija.

Tarjoan intuitiivisia energiahoitoja ja luontaisterapian harjoitushoitoja opiskelija hinnoin valmistumiseeni 2022 talveen saakka.

Intohimoni on luontaishoidot ja henkinen hyvinvointi. Hoidan asiakasta kokonaisvaltaisesti. Kehoa ja mieltä.

Tiukulle voi varata ajan www.timma.fi/superfiilishoitola kategoriasta harjoitteluhoidot.

Harjoittelijahoidot:

-Hemmottelu kasvohoito 30min 20e / 60min 40e

(alkupuhdistus, akupunktio pisteiden hoito, gua sha, kuorinta, naamio ja hieronta)

-Gua sha niska hartia 30min 20e

-Gua sha kädet 30min 20e

-Yrttinyyttihieronta 60min 40e / 90min 55e

(kylmä tai lämmin öljyhieronta yrttinyyteillä)

Susanne Hyvärinen

Superfiilis Hoitola

Susanne Hyvärinen

Olen koulutukseltani kosmetologi ja arvostan luonnollista kauneutta, luonnonkosmetiikkaa ja pehmeitä, pitkällä aikavälillä kestäviä metodeja kauneudenhoidossa. Valmistun gua sha terapeutiksi 12/2021 ja shiatsu terapeutiksi 5/2022, opiskelen myös mm. aromaterapiaa. Ensimmäiseltä ammatiltani olen koruartesaani ja taide ja luovuus ovat lähellä sydäntäni. Teenkin erilaisten kauneutta - ja hyvinvointia lisäävien hoitojen lisäksi Superfiilikselle luovaa kuvallista materiaalia mm.koulutuskäyttöön. Hoitoja joiden opinnot ovat yhä kesken teen harjoitushoitoina harjoitushintaan. Tykkään yhdistellä eri hoitomenetelmiä luovasti asiakkaan tarpeen ja intuition mukaan, hoitotapani on pehmeän jämäkkä. Haluan oppia aina uutta ja kehittyä niin ihmisenä, hoitajana kuin taiteilijanakin, sekä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin mitä elämä tuo.

Tervetuloa hoitoihin.