SUPERFIILIKSEN TIIMI

Superfiiliksen perustaja ja omistaja 

 Helsingin positiivisin 2016 Superfiiliksen Mestari 

 Parantaja / Taiteilija / Superfiilis Koulun rehtori ja opettaja Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija
Mervi on luonut Superfiiliksen herättääkseen inspiroitumista ja parantumista! Hänellä on syvä palo jakaa Parantumisen ilosanomaa! Erityisesti Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja opettaminen on lähellä hänen sydäntään. Myös taide ja tietenkin parantava taide on erittäin lähellä SuperMepan sydäntä. SuperMepa tekee hoitaja Superfiiliksen hoitolassa ja opettaa tulevia hoitajia!

 Hän opettaa myös Parantavaa Tanssia ja vetää Naurujoogaa!

YHTEYSTIEDOT

mervi@superfiilis.fi / 0405784406


Suvi Lindstedt

Superfiilis putiikki, Superfiilis Hoitola


Olen koulutukseltani lähihoitaja ( mielenterveys-, päihde- ja kriisityö), sekä eläintenhoitaja ( maatalousalanperustutkinto). Työhistoriani on suurimmalta osin kehitysvamma- ja mielenterveysalalta. Olen opiskellut reikihoitajaksi, sekä energiaterapeutiksi. Luontaisterapiaa opiskelin Mervin ensimmäisessä ammattiin johtavassa luontaisterapiakoulutuksessa. Tällä hetkellä opiskelen Mervin opeissa shiatsua, sekä kouluttaudun jatkuvasti hänen lyhyissä koulutuksissaan. Rakastan luontoa ja eläimiä. Olen eriryisherkkä ja ihmisläheinen. Hoitajana olen intuitiivinen, herkkä, enkä säikähdä rankempiakaan ihmiskohtaloita. Uskon että meillä jokaisella on kyky muuttaa itsensä hyvinvoivaksi, sekä samalla elämänsä itsensä näköiseksi. Tässä energia- ja luontaishoidot voivat toimia hyvänä tukena.

Marja Käyhkö

Superfiilis hoitola, Superfiilis koulu

Olen koulutukseltani luontaishoitaja, ayurvedahoitaja, luonnonvaratuottaja ja keruutuoteneuvoja. Olen vuosien ajan perehtynyt villiyrttien ja lääkekasvien terapeuttisiin vaikutuksiin ja hyödynnän parantavia kasveja lähes kaikissa hoidoissani. Olen myös energiahoitaja ja Reiki-master. Olen herkkä mutta rempseä luonnonlapsi Ja sydämessäni ikuisesti hippi. Koen herkkyyteni olevan voimavara hoitamisessa, ja haluan luoda turvallisen tilan jossa ihmisellä on hyvä olla, jossa saa olla oma itsensä. Hoito-otteeni on lempeä. Stressi on pahimpia oireiden aiheuttajia, joten haluan hoidoillani tarjota rentoutumisen, mielenrauhan ja läsnäolon hetkiä keskelle välillä kiireistäkin arkea.

Marja tekee hoitoja torstaisin 10-18

Mirja Hämäläinen "Super Mimi"

Superfiiliksen assistentti, markkinointi, toimisto, asiakaspalvelu

Super Mimi on iloinen pieni tehopakkaus, joka hoitaa Superfiiliksen sähköistä puolta.  SuperFiiliksen markkinointi, laskutus, asiakaspalvelu jne. 

Sanna Orava

Superfiilis Hoitola

Olen ammateiltani kuntoutuksen lähihoitaja, kiinalaisen lääketieteen harjoittaja ja puutarhuri. Lisäksi olen opiskellut shiatsuhoitajaksi ja käynyt myös paljon täydentävien hoitojen koulutuksia. Jatkokouluttaudun myös koko ajan, parhaimmillani shiatsun mestariopintojen parissa.
Osaamisalueisiini kuuluu akupunktio, guashaus, kuivakuppaus, imukuppihieronta, akupainanta sekä shiatsu.

Olen itse saanut aikoinaan apua kiinalaisesta lääketieteestä omiin selittämättömiin terveysongelmiin. Kiinalainen lääketiede alkoi tuntua omalta jutulta, ja siitä on tullut minulle intohimo, josta riittää ammennettavaa koko loppuelämäksi.
Hoitaminen on joka kerta mielenkiintoinen tutkimusmatka, johon sukellan; josta aina opin ja oivallan uutta. Koen sen myös hyvin luovana tekemisenä, parantamisen taiteena, jossa voi kokea hienoja onnistumisia ja tavata upeita ihmisyksilöitä. Asiakkaalle onnistunut ja rentouttava hoitokokemus on ykkösprioriteettini!

Sanna tekee hoitoja tiistaisin

Aslak Goncalves

Meditaatio, workshopit

Olen koulutettu hieroja (erikoistuminen kivun hoitoon), joogaopettaja ja personal trainer.

Omassa työssäni olen lämmin, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Minulla on paljon kokemusta ihmisten kohtaamisesta yksilönä. Rakastan oppimista, jonka takia luen ja käyn usein kouluttautumassa jatkokursseilla. Olen käynyt useilla Superfiiliksen kursseilla.

Hoitotyössä uskon kehon omaan parantavaan voimaan. Tuon tilaan intoa, tietoa ja rauhallisuutta.