Hoidot ja hinnasto

Gua sha hoidot

Kiinalaisen lääketieteen vanha hoitomuoto

Gua sha on kiinalaisen lääketieteen vanha hoitomuoto, lähes 2000 vuotta vanha. Gua shalla voidaan tehdä paljon erilaisia hoitoja! Vartalolle ja kasvoille. Valikoimissa on paljon erilaisia hoitoja valitse oma suosikki hoitosi! Voit ottaa myös yhteyttä mervi@superfiilis.fi ja voimme yhdessä miettiä, mikä hoito olisi juuri sinua varten!

KOSMEETTISET KASVOJEN GUA SHA HOIDOT:

Lymfaattinen kasvojen gua sha hieronta
Tämä hoito tehdään lymfanestekierron mukaisesti, lymfaattisin gua sha tekniikoin. Soveltuu erinomaisesti jos kasvoissasi on turvotuksia ja pöhötystä. Hoidossa käytetään laadukkaita luomuöljyjä.

Kiinteyttävä kasvojen gua sha hoito
Tämä hoito tehdään lihasten mukaisesti. Kun kasvojen lihasten ryhti paranee, linjat selkeytyvät ja kiinteytyvät. Soveltuu erinomaisesti, jos haluat parantaa kasvojen linjoja ja kasvojen lihasten ryhtiä!  Hoidossa käytetään laadukkaita luomuöljyjä.

Muinainen kiinalainen ikuisen kauneuden kasvojen gua sha hoito
Tässä hoidossa kunnioitetaan vanhoja kiinalaisen ihonhoidon ja gua shan perinteitä. Hoitoon kuuluu idän rituaaleja, parantavia kasveja, itämaista gua sha tekniikkaa, kasvojen energia tekniikkaa, heijasteita ja akupisteitä. Hoidossa sovelletaan erilaisia kosmeettisen gua shan tekniikoita. Käytämme hoidossa laadukkaita luonnonmukaisia ihonhoito tuotteita.

PRO ageing kasvojen gua sha hoito
Tämä hoito soveltuu erinomaisesti ikääntyvän ihon hoitamiseen. Tässä hoidossa käytämme luonnonmukaisia tuotteita, jotka soveltuvat ihon ikääntymistä vastaan. Hoidossa sovelletaan erilaisia gua sha tekniikoita kasvoille erityisesti ryppyjen hoitamiseen, roikkuvaan ihoon ja mahdollisiin iän tuomiin värimuutoksiin kasvoissa.

Vartalon gua sha hoidot

Gua sha on yksi maailman monipuolisin hoitoväline!

Guasha-lastalla saa jumit rapsutettua tehokkaasti pois!
Gua Sha on Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluva väline, jolla erilaisin tekniikoin ihon pintaa silittäen ja rapsuttaen avataan lihaskalvoja, jotka "liimantuvat" kiinni lihaksiin ja aiheuttavat erilaisia ongelmia kehoon. Koko kehoa voidaan Gua Shata, myös energia kanavia ja akupisteita!

Hoitoja voidaan tarjota todella monipuolisesti. Jokaiselle voidaan räätälöidä juuri sinulle henkilökohtainen hoito, tai voit valita valmiin paketin!

Tarjoamamme Guasha-hoidot:
- Koko kehon kokonaisvaltainen Gua Sha-hieronta      
Gua sha hoito valitsemaasi kehon osaan
Vartalon kosmeettinen gua sha hoito                           tässä hoidossa huomioimme kosmeettisen ongelmasi ja hoidamme sitä gua shalla
- METSÄN TAIKA GUA SHA HEALING 
koko kehon gua sha hoito puiden parantavilla ja eteerisillä öljyillä, hoidossa käsitellään koko keho puu gua shoilla vanhoin parantavin menetelmin. Hoidossa käytetään katajasta, lehtikuusesta, männystä ja santelipuusta valmistettuja gua shoja. 


Hemmottelu hieronnat


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on erittäin kokonaisvaltainen ja rentouttava. Hoidossa käytetään paljon kiviä, niitä laitetaan vaikuttamaan ympäri kehoa energiakanaville, akupisteille, lihaksille ja kehon eri heijasteisiin. Lisäksi hoidossa hierotaan tehokkaasti lämpimillä kivillä. 
 

Hoitoon voidaan halutessa yhdistää myös kylmäkiviterapiaa!

Yrttinyyttihieronta 

Tämä ihana rentouttava ja hemmotteleva hoito tehdään koko kehollesi lämpimillä yrttinyytteillä, jotka ovat parantavilla kasveilla täytetyt.

Hoidossa käytetään lämmintä  100% luomuöljyä

Aromaterapia

Aromaterapia on hierontaa, joka tehdään eteerisillä öljyillä. Aromaterapia perustuu kasvien eri osista saatujen haihtuvien öljyjen käyttöön. Nämä öljyt vaikuttavat hajuaistin ja ihon välityksellä. Tavoitteena on tasapainottaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa. Aromaterapeiuttisella käsittelylllä pyritään edistämään kokonaisvaltaista tasapainoa, rentoutumista ja jaksamista. Aromaterapialla voidaan myös virkistää ja piristää kehoa, sekä mieltä. 

Eteeriset öljyt valitaan jokaisen asiakkaan oman tarpeen mukaisesti. Aromaterapialla voidaan hoitaa lukuisia kehon epätasapainotiloja!Esim. stressi, alakuloisuus, unettomuus, ruuansulatusongelmat, suolisto-ongelmat, väsymys... ja lukuisia muita ongelmia ja epätasapainotiloja! 

Kaikki hoidossa käytetyt öljyt 100% luomuöljyä!

  KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN HOIDOT


Kiinalaisen lääketieteen terapia 90min ensimmäinen käynti

Hoitoon kuuluu alkuhaastattelu ja tutkimukset

Hoidossa sovelletaan Kiinalaisen lääketieteen filosofiaa ja yhdistellään erilaisia hoitomuotoja.

Hoidossa voidaan soveltaa akupunktiota, moxausta, kuppausta, gua shaa, akupainantaa ja parantavia kasveja.

89€

Akupunktio

Ensimmäistä käyntiä varten suositellaan 90min alupunktioaika. Kiinalaisen lääketieteen ydin ajatus on, että hoidetaan juuri syytä, eikä oireita. Mitä enemmän on aikaa jutella asiakkaan kanssa ja tehdä tutkimuksia, sitä paremmat ovat myös tulokset! Jatkokäynnit voivat olla lyhyempiä, tapauksesta riippuen voi 30min riittää!

Hoitoon voidaan yhdistää myös parantavat kasvit ja kuppaus

Kuivakuppaus

Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluva hoito kuivakuppaus on äärimmäisen tehokas ja parantava hoito kehon tukoksiin! Kehoa voidaan käsitellä osittain, tai sitten tehdä hoito koko keholle! Kuppien sisään muodostuva alipaine nostaa kudosta ja siten vilkastuttaen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Kuivakuppauksessa voidaan käyttää tarpeen mukaan lasisia kuppeja, bambukuppeja tai silikonisia kuppeja. Kuivakuppauksessa ei rikota ihoa tai vuodateta verta.

Hoitoon voidaan yhdistää

parantavia kasveja ja eteerisiä öljyjä

Shiatsu

 Shiatsu on yli tuhat vuotta vanha japanilainen fyysinen terapiamuoto, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Se noudattaa kaukoidässä kehittynyttä elämänkäsitystä, jonka mukaan qi-energia on sekä terveyden että sairauden perusta. Terapeutti painelee sormin, peukaloin, nyrkein, polvin tai jaloin vartalossa meridiaanien varrella sijaitsevia painalluskohtia. Hoidossa myös venytellään ja keinutellaan kehoa. Shiatsussa käsitellään koko keho päästä varpaisiin ja hoito on erittäin tehokas ja rentouttava. Shiatsulla voidaan tuoda helpostusta monenlaisiin kehon ja mielen epätasapainotiloihin.

Hoitoon voidaan yhdistää moksausta

ja parantavia kasveja

Kiinalainen jalkahieronta 

Tässä hoidossa hierotaan jalkojen meridiaanit, kiinalaisen hieronnan ottein, käsitellään akupisteitä ja kehonheijasteita hieronnallisesti ja sovelletaan kiinalaisen hieronnan tekniikoita jaloille.

Akupisteet ja meridiaanit

Kiinalainen käsihieronta

Tässä hoidossa hierotaan käsien meridiaanit kiinalaisen hieronnan ottein, käsitellään akupisteitä ja kehon heijasteita hieronnallisesti ja sovelletaan kiinalaisen hieronnan tekniikoita käsille.

Moxa hoito

 

Moxa on kiinalaisen lääketieteen tehokas ja erittäittäin rentouttava hoitomuoto. Erilaisilla moxa-tikuilla, telineillä ja tekniikoilla ja hoidetaan kehoa kokonaisvaltaisesti kiinalaisen lääketieteen vanhan filosofian mukaan. 


Hoito kuuluu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen

 

HENKINEN VALMENNUS JA KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN HOITO Kokonaisvaltainen kartoitus sinusta, henkinen valmennos Superfiiliksen omistajan Mervi Hämäläisen kanssa. Mervi tekee hoidon juuri sinulle. Saat myös tietoa kiinalaisen lääketieteen filosofiasta juuri sinua varten! Tämä sessio kestää yhteensä 3h paikan päällä. Tämän setin voit tilata mervi@superfiilis.fi

180e / kesto  3 tuntia

Äänimaljahoidot

ihana sointukylpy rentouttaa koko kehosi

Äänimaljat vievät sinuun syvään rentoutumiseen

Äänimaljahoidot järjestetään joko yksityisesti tai pienille ryhmille

yhden henkilön hoidot:
60min äänimaljahoito  69e
60min akupunktio ja äänimaljahoito 79e

2 hlö
60min  äänimalja rentoutus 89e (yhteensä molemmilta)
90min akupunktio ja äänimaljarentoutus 109e (yhteensä molemmilta)

3 hlö 
 60min äänimalja rentoutus 99e
 90min akupunktio ja äänimalja rentoutus  129e

Parantava musiikki

RUMPUHOITO

30min 39e

45min 55e

60min 69e

  

Akupunktio ja rumpuhoito


sisältää haastattelun ja kartoituksen kehosi tämän hetkisesti tilasta 

60min 75e 

LAULU JA PARANTAVA MUSIIKKI
Tässä hoidossa lauletaan akupisteiden värähtelijöitä ja käytetään erilaisia soittimia hoitamaan energiakehoa
Hoitoon voidaan yhdistää akupunktio 10e lisähintaan.

30min 39e
45min 55e
60min 69e
 

KASVOJEN IDÄN SPA HOIDOT

MUINAISET IKUISEN KAUNEUDEN HOITOMUODOT

KASVOJEN YRTTINYYTTI SPA HIERONTA

Rentouttava yrttinyytti kasvohieronta 

hoito sisältää ihonpuhdistuksen ja yrttinyyttihieronnan rentouttavilla yrteillä (saat yrttinyytit kotiin, joita hoidossa käytetään)

Lymfaattinen yrttinyyttihieronta kasvoille 

hoito sisältää ihonpuhdistuksen ja yrttinyyttihieronnan nestekiertoa stimuloivilla yrteillä (saat yrttinyytit kotiin, joita hoidossa käytetään)

PRO ageing yrttinyyttihieronta kasvoille 

hoito sisältää ihonpuhdistuksen ja yrttinyyttihieronnan ikääntyvän ihon hoitoon ja vaihdevuosiin (saat yrttinyytit kotiin, joita hoidossa käytetään)

Jumalatar yrttinyyttihieronta kasvoille 

hoito sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja yrttinyyttihieronnan  Naiseutta vahvistavilla yrteillä <3  Hoito sisältää myös Jumalatar kasvonaamion ja ruusukasvo-seremonian

(saat yrttinyytit kotiin, joita hoidossa käytetään)


KASVOJEN SHIATSU SPA HOITO 

tässä hoidossa tehdään luonnonmukainen ihonpuhdistus, kuorinta, naamio ja hieronta shiatsu tekniikoin


KASVOJEN ENERGEETTINEN SPA HOITO 

tässä hoidossa käytetään parantavia kiviä, käsitellään kasvojen akupisteitä ja annetaan energiaa kasvoillesi. Hoidossa käytetään äänimaljaa ja eteerisiä öljyjä. Ihanat tuoksut kruunaavat elämyksen.


KASVOJEN AROMATERAPIA HIERONTA 

tässä hoidossa eteeriset öljyt valitaan ihotyyppisi ja mielesi mukaan. Ihana hemmotteleva ja ylellinen hoito rentouttaa ja hoitaa luonnonmukaisin menetelmin ihoasi. 100% luomu eteeriset öljyt valitaan yksilöllisesti sinua varten

Ayurveda Hoidot

Itämainen lääketiede

Ayurvedinen kasvojen kansa wand hieronta

Kasvojen kansa wand hieronta tehdään vanhan perinteen mukaan kansa wand sauvalla, jonka pää on pronssia ja puinen varsi ruusupuuta. 

Hieronta tehdään kasvojen iholle ja lihaksistolle sekä stimuloidaan kasvojen energiapisteitä. Luonnollisesti nuorentava hoito on syvästi vaikuttava, rentouttava, uudistava ja elvyttävä ja sillä on antiage-vaikutus. Hoito perustuu ikivanhaan ayurveda-lääketieteeseen.

Hoidossa käytetään ihania luomulaatuisia öljyjä, halutessasi hoitoon voidaan yhdistää myös eteerisiä öljyjä.

Vaikutukset:

* vähentää silmänaluspusseja ja turvotusta
* virkistää ja kiinteyttää kasvolihaksia
* lisää ravinteiden kulkua ihosoluille
* parantaa veren ja lymfan virtausta
* lisää myrkkyjen poistumista
* poistaa stressioireita kuten päänsärkyä ja unettomuutta

Ayurvedinen FaceLift- kohottava kasvo- ja päähieronta

Tässä kohottavassa kasvo- ja päähieronnassa hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. 

Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä.
Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva, ihana hoito. Asiakas on pukeutuneena, rinnan ja hartioiden alue paljaana pyyheliinalla suojattuna. Hoidossa käytetään korkealaatuisia luomuöljyjä. Hoito perustuu ikivanhaan ayurveda-lääketieteeseen.

Hoidossa hierotaan myös kasvot öljyllä, joten tulethan hoitoon mielellään ilman meikkiä

Ayurvedinen käsi- ja jalkahieronta

Hoito muodostuu erilaisista sively- , painelu- ja hankaustekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Jalka- ja käsihieronnassa käytetään myös pronsista kansa wand sauvaa, joka myös helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. 

Hieronta tehdään lämpimällä öljyllä, joka tasapainottaa kaikkia doshia. 

Käsihieronnassa hierotaan kyynärvarsi, kämmen, sormet ja kämmenselkä. Jalkahieronnassa hierotaan sääri, nilkka, jalkapohja ja jalkaterä. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. 

Hoitoon kannattaa tulla rennoissa vaatteissa, joista hihat saa vedettyä kyynärpään yli ja lahkeet polvien yli.


Intialainen Ki-energiahieronta lämpimällä seesamiöljyllä

Koko kehon intialainen energiahieronta on syvästi rentouttava ja stressiä lievittävä hoito. Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin jalat, selkä, kädet, decolteen ja vatsan alue, sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan chakroja ja marmapisteitä. Hoito on tasapainottava, jännitystä lievittävä. Hieronta aktivoi kehon nestekiertoa, puhdistaa elimistöä kuona-aineista ja aktivoi energian virtausta elimistössä.

Hoito sopii lähes kaikille ja hoitoa voi ottaa yksittäin tai useamman kerran sarjoina. Erinomainen lahjakorttihoito!

IMUKUPPIHIERONTA JA KOSMEETTINEN KUIVAKUPPAUS


Imukuppihieronta vartalolle       

(tähän hoitoon voidaan halutessa yhdistää kuivakuppausta)

Kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoihin kuuluva imukuppihieronta on äärimmäisen tehokas ja parantava hoito. Hoidossa voidaan keskittyä johonkin kehon tiettyyn osa-alueeseen, tai hoito voidaan tehdä koko keholle. Hoidossa avataan imukuppien avulla energiatukoksia ja kuona-ainekertymiä. Irrotetaan lihaskalvoja, jotka ovat liimautuneet kiinni lihaksiin. Hoito avaa tehokkaasti lihasjumeja ja soveltuu erittäin hyvin myös urheilijoille.

Imukupeilla voidaan myös tehdä kiinteyttävä selluliittihoito


Kasvojen imukuppihieronta 

Kasvojasi hierotaan tehokkain, mutta erittäin rentouttavan menetelmin erilaisilla lasisilla ja silikonisilla imukupeilla. Hoitoon kuuluu myös kasvojen Kuivakuppaus. Hoidossa käsitellään myös ja niska, rinnanyläosa.


KASVOJEN KOSMEETTINEN KUIVAKUPPAUS HOITO

Tässä hoidossa tehdään kasvoillesi kosmeettista kuivakuppaus tekniikkaa. Hoitoon yhdistetään kiinalaisen lääketieteen filosofiaa ja huomioidaan kasvojen energiavirtauksia

KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO 30MIN 42e / 60min 79e

kosmeettista akupunktiohoitoa voidaan tehdä kasvoille tai vartalolle tai sekä että! 

Klassinen hieronta

Hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti!

Klassinen hieronta 

tässä hoidossa käytetään napakampia otteita ja tehdään lihashuoltoa, hoitoon voidaan yhdistää myös tehokasta gua shaa. Hoidossa tehdään myös täsmäkäsittelyä jumiselle alueille


Hemmotteluhieronta

tämä hoito on enemmän rentouttavaa ja hemmottelevaa. Saat rentoutua musiikin ja pehmeiden, mutta tehokkaiden sivelyiden helliessä kehoasi. Parantavat kasvit

Hemmottelevat ja parantavat kasvit

Ruusuterapia-Hoito  120min 129e

Tässä hoidossa käsitellään ja hellitellään koko kehoasi! 

Sisältää ruusukylpyjä, ruusukuorinnan, ruusunaamiot 

ylellisen kokovartalohieronnan ruusun 100% luomu eteerisellä öljyllä. 


Raakasuklaahieronta koko kehollesi  120min 129e

Tämä hoito tehdään ylellisellä 100% raakakaakao luomu tuotteilla

Hoidossa käsitellä koko keho, (jalkapohjat, vatsa, kasvot, kämmenet myös)

Hoitoon kuuluu raakasuklaa-kuorinta luomu tuotteilla


Stressin lievitys

Nämä tehokkaat hoidot vievät huolet harteiltasi!

Stressiniska hieronta

tässä hoidossa keskitytään niskaan, 

kallonpohjaan,  ja stressiin liittyviin akupisteisiin.

Stressiniska shiatsu

tässä hoidossa keskitytään niskaan, kallonpohjaan,

 ja stressiin liittyviin akupisteisiin japanilaisen shiatsuhieronnan tekniikoin

TENSIO NECK HOITO

tässä hoidossa keskitytään hoitamaan tensio neck, eli jännittäjäniska kyhmy oireyhtymää monin eri tekniikoin toiveidesi mukaan! Hoidossa voidaan käyttää gua shaa, imukuppihierontaa, klassista hierontaa, kuivakuppausta jne. Hoitoon yhdistetään myös vaihtolämpöhoitoa. 

Hemmottelevat ja tehokkaat käsihieronnat ja spa hoidot käsille

Muista hemmotella myös käsiäsi!

Hemmottelu käsihoito 60min 69e / 90min 99e

Tämä hoito sisältää ihanan hemmottelevan käsien porekylvyn eteerisillä öljyilä, ihon kuorinnan luonnonmukaisilla tuotteilla, naamion käsillesi, sekä 30min hemmottelevan käsihieronnan eteerisillä öljyillä

eteeriset öljyt voidaan korvata myös muilla luomu hoitoöljyillä halutessasi

PARAFIINI-HOITO 45min 30e

sisältää ihon puhdistus, kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta

KIINALAINEN KÄSIHIERONTA 60min 69e

Tässä hoidossa hierotaan käsien meridiaanit, kiinalaisen hieronnan ottein, käsitellä akupisteita ja kehonheijasteita hieronnallisesti ja sovelletaan kiinalaisen hieronnan tekniikoita käsille. 


Jalkojen hemmottelevat ja ylelliset hoidot

Kokonaisvaltainen terveys lähtee jaloistasi

Jalkojen virkistävä detox hoito 60min 69e

tämä hoito sisältää virkistävän ja detoxoivan jalkykylvyn parantavilla kasveilla ja eteerisillä öljyillä, jalkojen kuorinta, naamio ja ihana hemmottele hieronta luomutuotteilla

Rentoutumisen taika -jalkahoito 60min 69e

tämä hoito sisältää rentouttavan ja palauttavan jalkakylvyn parantavilla kasveilla ja eteerisillä öljyillä, jalkojen kuorinta, naamio ja ihana hemmotteleva hieronta luomutuotteilla

Jumalatar jalkahoito 90min 99e           KUNINGATTAREN HOITO

tämä hoito sisältää naiseuden voimauttavia parantavia kasveja, ruususeremonian jaloillesi, jalkakylvyn, 2 eri kuorintaa ja 2 eri naamiota jaloillesi ja pidemmän jalkojen hieronnan

Kiinalainen jalkahieronta 60min 69e

Tässä hoidossa hierotaan jalkojen meridiaanit, kiinalaisen hieronnan ottein, käsitellä akupisteita ja kehonheijasteita hieronnallisesti ja sovelletaan kiinalaisen hieronnan tekniikoita jaloille.


PÄÄHIERONNAT

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  
Intialainen päähieronta onsyvästi rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille.Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo puolen tunnin hoidon jälkeen tavattoman seesteinen ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan. Auttaa erinomaisesti mm. stressiin, unettomuuteen, migreeniin.


KIINALAINEN PÄÄHIERONTA 
Kiinalainen päähieronta perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen filosofiaan. Päässä käsitellään vanhoin energeettisin menetelmin meridiaaneja, akupisteitä ja heijasteita. Hoidossa käytetään kiinalaisen hieronnan tekniikoita. Hoidossa käytetään myös gua shaa muinaisen kiinan menetelmin.
 

PÄÄN GUA SHA-HOITO  

 Tässä hoidossa keskitytään pään alueen gua sha tekniikkaan erilaisilla pään hoitoon soveltuvilla gua shoilla. Käydään läpi pään meridiaaneja ja akupisteitä ja niiden gua shaamista. Hoidossa käsitellään myös kallonpohjaa, niskahartiaa ja kasvoja.


PÄÄHIERONTA KLASSISEN HIERONNAN OTTEIN
 Pään alueella voi olla useita kipeitä jumeja ja tässä hoidossa juuri näihin pureudutaan! Hieronta on sekä rentouttavaa että tehokasta. Käsitellään otsaa, päälakea, takaraivoa, kallonpohjaa, purentalihaksia ja hieman kaulan ja niskan lihaksia

EnergiahoidotReiki

30min 39e

45min 55e

60min 69e

75min 85e

90min 99e


INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

30min 39e

45min 55e

60min 69e

75min 85e

90min 99e


Varaa hieronta-aika